"BADKAMERRENOVATIE?"

"Een badkamer zonder keramische tegels, is als een badkamer zonder water!"

Iedereen wilt een onderhoudsvriendelijke badkamer! Een keramische vloer en wandtegel ligt aan de basis van een kwaliteitsvolle en lange levensduur van uw nieuwe badkamer. Met een normaal tegelformaten zit je nog steeds met een aantal voegen in je badkamer. Toch beperken we de voeg tot een maximale dikte van 2mm en is het voegwerk inmiddels onderhoudsvriendelijk en waterafstotend! Door de vele voegkleur mogelijkheden kan je deze mooi afstemen op de kleur van je tegel, waardoor de voeg minder kan opvallen. 

"Renoveer nu je badkamer met XXL tegels en beperk je voegen tot het minimale"

Dit is waar wij voor staan. De plaatsing en know how van grote tegelformaten, genoemd naar XXL tegels. Vraagt de nodige vakkennis en expertise om dit te kunnen realiseren. Met ons eigen plaatsingsteam, die ook één voor één gepasioneerd zijn om dagelijks zulke werken te kunnen en willen uitvoeren. De veelzijdigheid van XXL tegels is enorm! Je kan je er niet enkel je vloer en wand mee bekleden maar ook volgende elementen zijn perfect realiseerdbaar... .

“Waarin maken wij het verschil?”

Alles bij ons is maatwerk en zijn professionals in het plaatsen en verwerken van XXL tegels.

"Wat mag u van ons verwachten voor een perfecte badkamer?"

  1. OPMETING
  2. ONTWERP
  3. ADVIES 
  4. UITVOERING

"Volledige badkamerrenovatie"? 

Dit kan zeker! Door onze jarenlange ervaring in het renoveren van badkamers kunnen we u het totaalpakket aanbieden. We werken dan ook enkel met ervaren partners waar we reeds lange jaren mee samenwerken! Onze eigen badkamerarchitect begeleid u van A tot Z zoals opmeting, technisch advies, ontwerp en het gehele proces tot afwerking. 

Wil je weten hoe u badkamer er kan uitzien en wat we voor u kunnen betekenen? Dan kan je ons HIER contacteren voor een afspraak bij u thuis.

Tot dan!