Plaatsing XXL CERAMICS

Het begrip keramische “groot-formaat-tegels” bestaat nu toch al een tijdje, maar blijft bij velen onbekend. Dit veelzijdig materiaal met zijn dunne afwerking heeft vele toepassingsmogelijkheden voor zowel badkamers, leefruimtes, keukens en het bekleden van diverse interieurelementen.

“Denk maar aan uw douche, die je maar niet proper krijgt door de vele voegen”

Vanriest is van bij het begin betrokken geweest en opleidingen gevolgd bij diverse fabrikanten in zowel Italië als Spanje. /p>

Grote keramische XXL panelen zorgen voor een strakke look en maken het poetsen ook een stuk gemakkelijker. Zo heb je nauwelijks nog naden en voegen en kan je in één stuk alles terug proper maken. Ook bij renovatie van badkamers worden vaak gekozen voor XXL panelen. Je kan er in één keer een volledige wand mee bekleden.

“ Zin om jouw douche of badkamer in te richten met XXL panelen?”

Alvorens we een correcte offerte kunnen opstellen, komen wij graag ter plaatse. Het is uiteraard van belang om de huidige situatie in kaart te brengen, nakijken of we binnen kunnen met de XXL panelen of diverse voorbereidingen nodig zijn, … . éénmaal we dit in kaart hebben gebracht, maken wij voor u een gepersonaliseerde en correcte offerte.

“Maatwerk met XXL panelen?
Ja, ook dat doen wij in eigen atelier”