Over ons

Als ervaren bouwvakker startte mijn vader Vanriest Danny in 1995 zijn bedrijf. De focus lag toen vooral op Algemene bouwwerken, waarin hij een goedde start kende. Na een tijdje kon hij een goed klantenbestand op bouwen en kwamen al snel enkele goedde werkkrachten bij. Na heel wat mond-aan-mond reclame, kreeg mijn vader meer en meer de vraag om vloeren en faiences te plaatsen.

Door zijn kwaliteiten, goedde service en tevreden klanten werden er meer en meer tegelwerken uitgevoerd en zette hij zich op de markt als tegelzetter.

Als zoon van Vanriest Danny ben ik al van in het begin betrokken geweest bij de start van het bedrijf. Het is altijd een droom geweest om het levenswerk van mij vader te kunnen verder zetten. Na heel wat jaren ervaring in de bouwsector en interieur, zet ik met vol enthousiasme en gedrevenheid zijn levenswerk verder.

Op vandaag specialiseren wij ons in het plaatsen van keramische XXL panelen en diverse tegelwerken voor zowel vloer als wand.

Daarnaast is Vanriest Kevin ook actief in het bedrijf Sanitair De Baere waar hij de taak van het opmeten, ontwerp en aansluitend zijn know how van de tegelwerken opzich neemt van hun totale badkamerrenovaties